Pizza italiană cu cârnați și ciuperci
Deep Dish italiană cârnați și ciuperci Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 6,15 USD pe porție. O porție conține 2116 calorii, 93G de proteine, și 120g de grăsime. Dacă aveți la îndemână cârnați, sare, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Rețete similare includ Pizza Italiană Cu Cârnați Adânci, Pizza Cu Cârnați, Ceapă Și Ciuperci, și Pizza adâncă cu cârnați italieni și Broccoli Rabe.
Instrucțiuni
Pentru aluat: dizolvați drojdia și zahărul în apă caldă într-un castron mic; lăsați să stea 5 minute.
Amestecați făina și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați amestecul de drojdie și pulsați doar până la umezire. Cu mașina în funcțiune, turnați ulei prin tubul de alimentare și procesați până când aluatul începe să părăsească părțile laterale ale bolului și formează o bilă. Scoateți aluatul din procesor și frământați cu mâna timp de 1 minut pe o suprafață ușor făinată.
Așezați bila de aluat într-un castron mic uns, întorcându-se spre blatul de ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați să crească timp de 30 de minute sau până când dimensiunea este dublă.
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Ungeți ușor o tigaie pentru pizza de 10 inci sau o tigaie sigură pentru cuptor. Apăsați aluatul de-a lungul partea de jos și despre 1 inch sus părți ale tigaie la o margine face ridicat.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
În timp ce crusta se coace, gătiți cârnații la foc mediu într-o tigaie mare timp de 8 până la 10 minute sau până când cârnații sunt complet fierți, amestecând frecvent.
Scurgeți orice grăsime. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
[Sfat de curățare:odată ce blatul aragazului este rece, ștergeți orice stropire de ulei cu șervețele dezinfectante Clorox nr. Clătiți mâinile odată finalizate.]
Scoateți crusta din cuptor și înțepați orice bule de aer cu o furculiță. Puneți sosul de pizza peste crustă, răspândind uniform. Se acoperă cu cârnați fierți, ciuperci și brânzeturi mozzarella și parmezan.
Coaceți pizza timp de 15 minute mai mult sau până când marginea crustei este aurie și brânza este topită.
Tăiați în 8 pene pentru a servi.