Pizza grădinarului

Pizza grădinarului
Rețeta de pizza a grădinarului ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 1158 calorii, 52G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână drojdie activă g package, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina de semolă, puteți urma acest fel principal cu Semolina Souffl Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este extraordinar. Încercați Placinta gradinarului, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și TJ Hooker Pizza (Chipotle BBQ și ananas Chili dulce + jalape pizza cu Bacon 6RO) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți un vârf de zahăr în apa caldă într-un castron mic și presărați drojdia deasupra {drojdia se hrănește cu zahăr, astfel încât acest lucru vă ajută să-l treziți și să-l porniți}.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă 3 căni/385 g de făină și sare împreună într-un castron mare sau în vasul unui mixer pentru a combina {rezervând 1/4 cană / 30 g făină pentru mai târziu}. Faceți o fântână în centru și turnați amestecul de drojdie. Se amestecă cu o furculiță sau cu cârligul de aluat pentru a face un aluat shaggy. Dacă faceți aluatul cu mâna, amestecați energic cu o lingură de lemn pentru a lucra glutenul timp de aproximativ 5 minute până când aluatul este neted. Apoi întoarceți-vă pe un blat ușor făinat și frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 5 minute, adăugând stropi mici de făină, după cum este necesar, pentru a nu se lipi. Dacă utilizați un mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat, bateți cu viteză mare până când aluatul se unește și lovește partea laterală a bolului, aproximativ 5 minute, adăugând până la 1/4 cană/30 de grame mai multă făină, după cum este necesar pentru a crea o minge coezivă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StropeșteStropește
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Stand MixerStand Mixer
BolBol
3
Împărțiți aluatul pe jumătate {pentru pizza mare} sau sferturi {pentru pizza mică} și formați în bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați fiecare bilă de aluat într-o pungă de plastic ușor unsă, sigilați-o și dați-o la frigider peste noapte {devine mai suplă pe măsură ce stă peste noapte} sau până la 3 zile {sau congelați până la 1 săptămână}.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
5
Scoateți aluatul din frigider cu 2 ore înainte de a planifica să gătiți. Ulei două sau patru boluri {în funcție de faptul dacă faceți două pizza mari sau patru individuale}. Întoarceți fiecare bilă de aluat în vas pentru a acoperi în ulei; acoperiți bine vasul cu folie de plastic/folie alimentară. Desenați un cerc în jurul vârfului pentru a marca unde este acum aluatul, astfel încât să îl puteți urmări cum se extinde. Se lasă deoparte într-un loc cald până se dublează, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Poziționați o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 475 buc.f/240 buc. c/gas 9 cu cel puțin 45 de minute înainte de a planifica să coaceți pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
7
Pudrați ușor un blat curat și aluatul cu făină. Apăsați și bateți fiecare bilă de aluat într-un dreptunghi sau rotund. Odată ce aveți forma de bază dorită, întindeți aluatul drapându-l peste dosul mâinilor și încheieturilor, lăsându-l să atârne, astfel încât gravitația să facă treaba. Pentru pizza mai mari, vizați un dreptunghi de 7 pe 12 inci/17 pe 30,5 cm sau o rundă de 12 inci/30,5 cm; pentru pizza individuală, vizați o rundă sau un dreptunghi de 6 până la 9 inci/15 până la 23 cm pentru pizza și pâine mai mici, în funcție de cât de gros vă place aluatul. Nu-ți face griji dacă e deformată.} Acoperiți aluatul cu un prosop până la coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Îndepărtați cu generozitate o coajă de pizza sau o foaie/tavă de copt cu făină de porumb și așezați-o pe aluat, agitând puțin coaja sau foaia/tava înainte și înapoi pentru a vă asigura că aluatul alunecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Tăiați sau feliați toate legumele în bucăți mici care se vor găti rapid în cuptorul încins. Completați pizza cu orice topping care trebuie gătit sau topit, cum ar fi brânza, usturoiul feliat, ciupercile și bucățile mici de legume care trebuie gătite{cheia este să folosiți o mână ușoară aici, deoarece pizza overtopped tind să devină ud}, împărțind toppingurile între tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Glisați pizza pe piatră {sau gătiți direct pe foaia de copt} și coaceți pizza mai mare pe rând, cele mai mici câte două, până când sunt umflate, crocante și coapte uniform, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
11
Îndepărtați și acoperiți cu ingrediente proaspete și crude, cum ar fi porumb ras, roșii feliate, busuioc proaspăt, rucola/rachetă sau măcriș. Radeți sau radeți Parmigiano-Reggiano proaspăt deasupra, stropiți cu cel mai bun ulei de măsline și condimentați cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
RucolaRucola
SorrelSorrel
PorumbPorumb
12
Obțineți Drojdie Inteligentă
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
13
Dacă nu ați mai lucrat niciodată cu drojdie sau dacă nu aveți un termometru pentru a testa temperatura apei, încercați acest lucru: scufundați degetul în apa caldă. Ar trebui să fie puțin mai cald decât temperatura corpului sau, cu alte cuvinte, cam ca o baie foarte fierbinte. Pentru a vă verifica din nou judecata, presărați doar câteva boabe de drojdie peste apă. Dacă se înmoaie și se umflă în apă, temperatura este probabil potrivită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
14
Se adaugă drojdia rămasă și se lasă deoparte până se spumează {ca crema de ras} și se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
DrojdieDrojdie
15
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate92
Revista