Pizza Deep-Dish în stil Chicago

Pizza Deep-Dish în stil Chicago
Deep-Dish Pizzan în stil Chicago este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 16 și costă 1,18 USD per porție. O porție conține 401 de calorii, 21 g de proteine și 23 g de grăsimi. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, roșii conservate, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Vă este adus de Taste of Home. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Pizza Deep-Dish în stil Chicago, Pizza Deep Dish în stil Chicago și Pizza Deep Dish Chicago Style sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1-1/2 cani de făină, mălai, drojdie, zahăr și sare. Într-o cratiță, încălziți apa și uleiul la 120°-130°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați la ingredientele uscate; bate doar până se umezește.
3
Adăugați făina rămasă pentru a forma un aluat tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acopera si se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Punem aluatul în jos; împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
7
Rulați fiecare porție într-un format de 11 inchi. cerc. Apăsați aluatul pe partea de jos și în sus pe părțile laterale a două unse de 10 inchi. tigaie rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Stropiți fiecare cu 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
9
Într-un castron mare, combinați roșiile, sosul de roșii, pasta de roșii și condimentele. Peste fiecare pizza se pune 1-1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
10
Strat fiecare cu jumătate de cârnați, pepperoni, ciuperci, 1 cană de mozzarella și 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
11
Acoperiți și coaceți la 450° timp de 35 de minute. Descoperi; Coaceți încă 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Barbera Wine sunt alegerile mele de top pentru Deep Dish Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Piccini Chianti Classico. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Rubin strălucitor cu o notă de violet. Notele de prune și violete se amestecă cu fructe de pădure luxuriante și coapte. Expansiv și viu la gură, cu o senzație de gură persistentă, catifelată. Finalul lung este îngropat în fructe. Un vin versatil, cel mai bine servit la 64ºF, fantastic cu carne roșie suculentă, la grătar sau prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate8
Revista