Pizza Cu Slănină, Sparanghel Și Ou
Pizza cu Bacon, sparanghel și ou ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 829 calorii, 31g de proteine, și 50g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.93 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, făină de porumb, slănină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza cu Bacon și sparanghel, Pizza Cu Bacon, Ou Și Sparanghel, și Pizza De Casă Cu Slănină, Ou Și Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.
Puneți piatra de pizza în cuptor pentru a o preîncălzi și ea. (Puteți utiliza o foaie de cookie dacă nu aveți o piatră de pizza.)
Rulați aluatul pe suprafața făinoasă până când este frumos și subțire. Pregătiți toate toppingurile și la îndemână lângă cuptor.
Scoateți piatra de pizza fierbinte din cuptor.
Se presară cu făină de porumb. Aranjați aluatul pe piatră, periați uleiul de măsline peste suprafață și presărați sare. Acționând rapid, presărați mai întâi brânză, apoi slănină și în cele din urmă sparanghel peste aluat și puneți-l în oven.At aproximativ 5 minute, care va fi punctul dvs. la jumătatea drumului, scoateți pizza din cuptor. Sparge trei ouă peste pizza. Reveniți la cuptor și gătiți încă 5 minute, până când albii s-au setat. Puteți să-l gătiți puțin mai mult dacă vă plac gălbenușurile mai ferme.
Scoateți din cuptor și întindeți imediat rucola peste pizza. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se servește.