Pizza Cu Quinoa Cu Pere Și Slănină

Pizza Cu Quinoa Cu Pere Și Slănină
Reteta de pere și Bacon Quinoa Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 34 minute. Acest fel principal are 516 calorii, 20g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă de la robinet, ulei de măsline arbosanan, runde de slănină canadiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Pizza cu Bacon, pere și Gorgonzola, Pizza în stil Focaccia cu pere, brânză albastră și slănină, și Pizza Dulce Și Sărată Cu Pere, Slănină Și Brânză Albastră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateNormal
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista