Pizza cu legume din Mallorca (Coca De Verduras)

Pizza cu legume din Mallorca (Coca De Verduras)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizza cu legume din Mallorca (Coca De Verduras). Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 80 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de samfaina, crustă Catalană, brânză ricotta parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați SUPĂ DE LEGUME (SOPA DE VERDURAS), Supă cremoasă de legume (Crema de Verduras), și Toasturile Din Mallorca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți o piatră de copt în cuptor; preîncălziți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Întindeți ușor crusta Catalană într-un cerc de 12 inci și așezați-o pe spatele unei foi de copt presărate cu făină de porumb. Glisați cu grijă aluatul pe piatra preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Întindeți Samfaina uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inch; acoperiți uniform cu brânză ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
5
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
6
Coaceți la 500 timp de 16 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Notă de vin: calitatea dulce-savuroasă a brânzei ricotta și legumele condimentate cu îndrăzneală de pe această pizza necesită un vin proaspăt și crocant, dar nu stejar. Cel mai important vin alb din spaniaalbarioeste perfect pentru slujbă. Este rapid și pur, Cu doar o notă de migdale și citrice. Încercați Nora Albario 2006 din Rias Baixas, Spania (13 USD). Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
LegumeLegume
MigdaleMigdale
VinVin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista