Pizza cu fructe de pere și afine
Pere și fructe de afine Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 352 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, băț de scorțișoară, miere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Jeleuri De Fructe De Pere De Afine, Pizza cu fructe cu brânză albastră și Bagel de pere, și Pizza Proscuitto și pere cu crustă de pizza cu ulei de măsline rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 450 F. vas de grăsime 12-inch pizza pan cu scurtarea sau spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, zahărul și scorțișoara măcinată.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când untul este amestecat în aluat. Se amestecă în apă cu furculita.
Întindeți aluatul pe tigaia pentru pizza.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet.
Între timp, într-o tigaie adâncă de 10 inci, încălziți 2 linguri de miere la foc mediu-mare până la bule. Se amestecă pere, afine, coajă de portocală și băț de scorțișoară. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana cand perele sunt moi. Mișto.
Scoateți bățul de scorțișoară; aruncați.
Într-un castron mic, amestecați crema de brânză cu restul de 2 linguri de miere.
Răspândiți amestecul peste crustă, lăsând marginea de 1/2 inch în jurul marginilor. Lingură amestec de pere peste stratul de brânză cremă.
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.