Pizza Cu Creveți La Grătar

Pizza Cu Creveți La Grătar
Creveți la grătar Pizzan este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 536 calorii, 39G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, sare, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Creveți La Grătar, Pizza Pesto Cu Creveți La Grătar, și Pizza La Grătar Cu Creveți Baja pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați mierea și drojdia în 1 cană de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 2 căni de făină, 2 linguri de făină de porumb și 1/2 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 6 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas), rulați fiecare într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Așezați aluatul pe 2 foi de copt fără margini, fiecare presărată cu 2 linguri de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Periați fiecare porție cu 1 linguriță de ulei; acoperiți ușor cu spray de gătit. Acoperiți cu folie de plastic; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Filetați 6 creveți pe fiecare dintre frigarui de lemn de 6 (12 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
9
Presărați creveții cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SareSare
10
Așezați frigarui pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când creveții sunt gata. Se răcește ușor și se toacă grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Combinați brânzeturile.
12
Îndepărtați folia de plastic din 1 porție de aluat; aruncați plasticul. Glisați aluatul pe grătarul acoperit cu spray de gătit, folosind o spatulă ca ghid. Grătiți 3 minute sau până se rumenesc ușor; întoarce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
13
Întindeți 3 linguri de salsa peste crustă, lăsând o margine de 1/4 inch. Se acoperă cu jumătate din creveți și 2 căni de amestec de brânză. Grătiți încă 3 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Îndepărtați și păstrați cald. Repetați procedura cu aluatul rămas, salsa, creveții și amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CrevețiCreveți
AluatAluat
Dientes De AjoDientes De Ajo
15
Presărați fiecare pizza cu 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
16
Tăiați fiecare pizza în 6 pene.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista