Pizza cu ceapa caramelizata cu Gorgonzola si rucola
Rețeta pizza cu ceapă caramelizată cu Gorgonzolan și rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 368 calorii. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de făină de porumb, piper, aluat de pizza Rețetă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pizza Gorgonzolan și rucola cu ceapă caramelizată, Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, și Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă sau antiaderentă la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa, si saut 5 minute, amestecand frecvent. Se amestecă 1 linguriță de rozmarin, sare și piper. Continuați să gătiți 15 până la 20 de minute sau până când ceapa devine maro auriu intens, amestecând frecvent.
Preîncălziți cuptorul la 50
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o tigaie de pizza de 12 inci sau o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Se acoperă cu ceapă.
Coaceți la 500 timp de 10 minute.
Adăugați brânză și nuci; coaceți încă 3 minute sau până când brânza se topește.
Scoateți din cuptor; se acoperă cu 1 linguriță de rozmarin și rucola.