Pizza clasică cu spanac
Rețeta Pizza clasică cu spanac vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 406 calorii, 16 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, fulgi de piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42%. Rețetele similare includ Pizza Dough {Sautéed Spinach & Mushroom Pizza}, Pizza Classic și Pizza Classic Margherita.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc mediu până devine crocantă. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Căleți usturoiul în picături timp de 1 minut.
Adăugați spanacul; gatiti doar pana se ofilesc.
Scurgeți amestecul de spanac pe prosoape de hârtie.
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie; se adauga fulgii de piper, sare si piper.
Se ia de pe foc; transferați într-un castron mic și lăsați să stea timp de 5 minute. Se amestecă brânza Mascarpone, măsline și pancetta.
Pune crusta pe o tavă pentru pizza neunsă.
Întindeți amestecul de ciuperci peste crustă; strat cu amestec de spanac, provolone și Romano.
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Di Majo Norante Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Di Majo Norante Sangiovese
De culoare roșu rubiniu viu, cu un buchet proaspăt de violete și fructe de pădure. Neted și răcoritor, cu o mulțime de fructe coapte. Un acompaniament excelent pentru antipasti, primele feluri si carni albe la gratar