Pizza clasică cu spanac

Pizza clasică cu spanac
Rețeta Pizza clasică cu spanac vă poate satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 406 calorii, 16 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 2,08 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți ulei de măsline, fulgi de piper, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 42%. Rețetele similare includ Pizza Dough {Sautéed Spinach & Mushroom Pizza}, Pizza Classic și Pizza Classic Margherita.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți pancetta la foc mediu până devine crocantă. Folosind o lingură cu fantă, scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Căleți usturoiul în picături timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
Adăugați spanacul; gatiti doar pana se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
4
Scurgeți amestecul de spanac pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
5
În aceeași tigaie, căliți ciupercile în ulei până se înmoaie; se adauga fulgii de piper, sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se ia de pe foc; transferați într-un castron mic și lăsați să stea timp de 5 minute. Se amestecă brânza Mascarpone, măsline și pancetta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Pune crusta pe o tavă pentru pizza neunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
8
Întindeți amestecul de ciuperci peste crustă; strat cu amestec de spanac, provolone și Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProvoloneProvolone
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru10 Ardei Iute Serrano, Cu Tulpină, Cotlet Aspru
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
9
Coaceți la 450° timp de 10-12 minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ai putea încerca Di Majo Norante Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Di Majo Norante Sangiovese
Di Majo Norante Sangiovese
De culoare roșu rubiniu viu, cu un buchet proaspăt de violete și fructe de pădure. Neted și răcoritor, cu o mulțime de fructe coapte. Un acompaniament excelent pentru antipasti, primele feluri si carni albe la gratar
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista