Piureul de cartofi Al lui Al Forno cu țelină

Piureul de cartofi Al lui Al Forno cu țelină
Piureul de cartofi Al lui Al Forno cu țelină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 230 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Un amestec de unt, cartofi noi, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Piure De Cartofi Și Țelină, Piure de cartofi savuroși cu conopidă și țelină, și Oratan Al Forno (Dorată La Cuptor Cu Cartofi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți cartoful, țelina și apa pentru a acoperi la fierbere într-o cratiță mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scurge și se pasează, lăsând ușor cocoloase. Se amestecă frisca, untul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista