Piure de rădăcini piperate cu alune prăjite
Piure de rădăcini piperate cu alune prăjite este un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 461 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Dacă aveți la îndemână legume rădăcinoase, lapte plin de grăsimi, arpagic și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 83%. Rețete similare includ Piure de rădăcini, Piure De Rădăcini Cu Zară Și Arpagic, și Praz Mimosa Cu Alune Prăjite.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați toate legumele și puneți-le într-o tigaie mare cu apă. Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 20-25 de minute până când este suficient de moale pentru a se zdrobi.
Scurgeți, apoi adăugați laptele și untul în tigaia uscată și încălziți până când untul s-a topit. Răsturnați legumele înapoi în tigaie, condimentați cu mult piper negru crăpat și amestecați la foc mic.
Scoateți din căldură și lingura într-un castron de servire. Se împrăștie cu alune, se stropesc cu ulei (dacă se folosește) și se presară arpagicul.