Piure De Conopidă

Piure De Conopidă
Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopida, pătrunjelul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți usturoiul într-o oală mare cu apă sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Separați conopida în flori mici și adăugați-o în oală. Aduceți înapoi la fierbere, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până când conopida este foarte fragedă, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge bine, se transferă înapoi în oală și se gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu, până se usucă, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Combinați usturoiul, conopida, uleiul de măsline și Zara într-un castron mare. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi conopida până când este groasă și pulpoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se transferă într-o cratiță mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În41 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista