Piure De Conopidă
Piureul de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conopida, pătrunjelul, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă, și Piure De Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul într-o oală mare cu apă sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Separați conopida în flori mici și adăugați-o în oală. Aduceți înapoi la fierbere, reduceți focul la mediu-mare și gătiți până când conopida este foarte fragedă, 10 până la 12 minute.
Se scurge bine, se transferă înapoi în oală și se gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu, până se usucă, aproximativ 3 minute.
Combinați usturoiul, conopida, uleiul de măsline și Zara într-un castron mare. Folosiți un tocător de cartofi pentru a zdrobi conopida până când este groasă și pulpoasă.
Se transferă într-o cratiță mare și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se presară pătrunjel, dacă se dorește, și se servește fierbinte.