Piure de cartofi cu salvie și brânză Cheddar albă
Piureul de cartofi cu salvie și brânză Cheddar albă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 360 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 208 de gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, salvie, frișcă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Piure De Cartofi Cu Cheddar Alb, Piure De Cartofi Cu Cheddar Alb, și Piure de cartofi cu usturoi , salvie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vas de copt cu unt de 8 până la 10 căni. Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 12 minute.
Între timp, topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați 2 linguri salvie; se amestecă până când untul începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați smântână și lapte; aduceți la foc mic.
Scurgeți cartofii; reveniți la oală. Se amestecă la foc mediu până se evaporă excesul de umiditate.
Adăugați amestecul de smântână; mash cartofi. Se amestecă 1 3/4 căni de brânză. Condimentați cartofii cu sare și piper.
Transferați în vasul pregătit.
Se presară cu 1/2 cană de brânză și 1 linguriță de salvie. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți cu plastic; rece.)
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Coaceți cartofii neacoperiți până se încălzesc și se rumenesc, aproximativ 45 de minute.