Piure de cartofi cu morcov

Piure de cartofi cu morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu morcov. Această rețetă face 2 porții cu 248 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți unt, morcov, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Brânză și morcov piure de cartofi, Piure De Cartofi De Morcov Cu Slănină, și Belgian Stoemp Aux Carottes (Morcov Piure De Cartofi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați legumele într-o cratiță, acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și așezați legumele într-un castron; se pasează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați smântâna, untul, sarea, piperul și zahărul; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
CremăCremă
ZahărZahăr
SareSare

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista