Piure de cartofi cu morcov
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi cu morcov. Această rețetă face 2 porții cu 248 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți unt, morcov, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Brânză și morcov piure de cartofi, Piure De Cartofi De Morcov Cu Slănină, și Belgian Stoemp Aux Carottes (Morcov Piure De Cartofi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați legumele într-o cratiță, acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 12-15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și așezați legumele într-un castron; se pasează până se omogenizează.
Adăugați smântâna, untul, sarea, piperul și zahărul; se amestecă bine.