Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt
Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjiți Pitas de miel cu sos picant de iaurt de susan, Chimen la grătar-Pitas de miel cu cuscus și iaurt, și Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă.
Instrucțiuni
Așezați uleiul și oțetul într-un castron mediu, nereactiv și bateți pentru a combina.
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi. Puneți deoparte până când ceapa se înmoaie în aromă, aproximativ 10 minute. Între timp, prăjiți ușor pitas-urile și lăsați-le deoparte.Când ceapa este gata, adăugați castraveții în castron și aruncați până se acoperă cu vinetă.
Întindeți aproximativ 1 lingură grămadă de sos de iaurt în fiecare pita.
Așezați un sfert din miel și un sfert din amestecul de castraveți-ceapă în fiecare dintre pitas.
Stropiți cantitatea dorită de sos rămas peste vârfurile fiecărei pita și serviți.