Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt

Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt
Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjiți Pitas de miel cu sos picant de iaurt de susan, Chimen la grătar-Pitas de miel cu cuscus și iaurt, și Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul și oțetul într-un castron mediu, nereactiv și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi. Puneți deoparte până când ceapa se înmoaie în aromă, aproximativ 10 minute. Între timp, prăjiți ușor pitas-urile și lăsați-le deoparte.Când ceapa este gata, adăugați castraveții în castron și aruncați până se acoperă cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți aproximativ 1 lingură grămadă de sos de iaurt în fiecare pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Așezați un sfert din miel și un sfert din amestecul de castraveți-ceapă în fiecare dintre pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Stropiți cantitatea dorită de sos rămas peste vârfurile fiecărei pita și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista