Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt

Pitas de miel cu castraveți și sos de iaurt
Această rețetă face 4 porții cu 233 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de ulei de măsline, frunze de mentă, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Prăjiți Pitas de miel cu sos picant de iaurt de susan, Chimen la grătar-Pitas de miel cu cuscus și iaurt, și Pitas de miel cu sos de roșii, Scallions și iaurt de mentă.

Instrucțiuni

1
Așezați uleiul și oțetul într-un castron mediu, nereactiv și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați ceapa, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi. Puneți deoparte până când ceapa se înmoaie în aromă, aproximativ 10 minute. Între timp, prăjiți ușor pitas-urile și lăsați-le deoparte.Când ceapa este gata, adăugați castraveții în castron și aruncați până se acoperă cu vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți aproximativ 1 lingură grămadă de sos de iaurt în fiecare pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Așezați un sfert din miel și un sfert din amestecul de castraveți-ceapă în fiecare dintre pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Stropiți cantitatea dorită de sos rămas peste vârfurile fiecărei pita și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista