Pisco Sour Sangrian este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $6.37 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 663 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 20 de minute. Un amestec de rachiu pisco, mentă, portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o băutură scumpă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Pisco Sour, Pisco Sour, și Pisco Sour pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați vinul, pisco-ul, sucul de portocale, siropul simplu de lămâie-Lime, merele, lămâile, lămâile, portocalele și menta într-un ulcior. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 24 de ore.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Sirop Simplu
Portocaliu
Măr
Lămâie
Var
Mentă
Vin
3
Combinați zahărul și3 / 4 cană de apă într-o cratiță mică, aduceți la fierbere la foc mare și gătiți până când zahărul este complet dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați feliile de lămâie și lime și lăsați să stea la temperatura camerei până se răcește. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De Tei
Lămâie
5
Scoateți fructele și păstrați-le într-un recipient acoperit la frigider până la 1 lună.