Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza). Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1197 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano-reggiano, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Batu (rață conservată din Piacenza), Gătiti cartea: curcan cu fasole neagră picantă în găluște de Tofu, și Coadă de bou cu găluște de pâine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se toarnă firimiturile de pâine într-un bol și se adaugă apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 10 minute. Mound făina pe o suprafață de lucru. Folosind o lingură de lemn, faceți o fântână în movilă care arată ca un crater de vulcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4
Adăugați ouăle, 10 linguri de apă și firimiturile de pâine înmuiate în fântână. Amestecați-le împreună cu o lingură de lemn. Se amestecă treptat făina făcând răzuiri superficiale de-a lungul pereților puțului și încorporând făina în lichide. Folosiți un răzuitor de patiserie pentru a prinde orice lichide care ar putea scăpa din craterul de făină. Odată ce amestecul a devenit un aluat dur, frământați-l cu mâna 10 minute sau până când este elastic. Ar trebui să fie destul de rigid și nu foarte lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Pentru a modela pisarei: aceste bucle mici de paste sunt modelate luând o bucată de aluat de mărimea unui mazăre, apăsând-o cu vârful degetului mare, apoi trăgând degetul mare înapoi și în sus într-o mișcare rapidă. Aluatul se subțiază și se ondulează, formând o formă C în profil. După ce ați făcut mai multe piese, se va dezvolta un ritm și modelarea pisarei va deveni automată. Aveți la îndemână mai multe coșuri plate mari căptușite cu prosoape de bucătărie pentru uscarea pastelor. Luați 1/4 din aluat (păstrați restul învelit în folie de plastic) și împărțiți-l în 10 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Rulați fiecare piesă cu platul palmei pentru a forma un cablu lung de 1/4 până la 1/2 inci în diametru. Păstrați cablurile acoperite cu folie de plastic. Scoateți 1 Cordon și tăiați-l în bucăți de mazăre. Folosiți vârful degetului mare pentru a ondula fiecare piesă pe suprafața de lucru și apoi trageți înapoi și în sus. Este o mișcare flicking.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Întindeți bucățile pe coșuri fără a le lăsa să se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Așezați fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați frunze de salvie și rozmarin. Acoperiți și aduceți la o bulă foarte lentă la foc mediu. Reglați căldura astfel încât apa să buleze încet. Gătiti, acoperit, 1 oră sau până când fasolea este suficient de fragedă pentru a mânca, dar deloc moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
4
Prepararea sosului de roșii: în timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul de măsline și grăsimea pancetta într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Sotati ceapa la un maro auriu bogat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul, busuiocul și pasta de roșii și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Adăugați roșiile și lichidul lor, rupându-le în timp ce intră în tigaie. Aduceți la un balon plin de viață și gătiți, neacoperit, 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1
Așezați fasolea într-o oală mare cu sosul de roșii și 1 cană de apă și aduceți amestecul de fasole/roșii într-o bulă blândă. Amestecul ar trebui să buleze foarte încet. Acoperiți parțial și gătiți 1/2 oră, până când fasolea este foarte fragedă (dar nu se destramă) și are consistența unei supe groase. Se amestecă frecvent pentru a verifica lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați mai multă apă dacă amestecul amenință să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Puneți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pisarei și fierbeți 5 până la 6 minute, până când plutesc și sunt ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Scurgeți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Turnați fasolea în vasul de servire încălzit și pliați cele două împreună, având grijă să nu rupeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presară cu câteva linguri de brânză și se servește. Treceți restul Parmigiano-Reggiano separat.