Pinwheels Zmeură
Pinwheels zmeură ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 54. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de gem de zmeură, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pinwheels De Nuci De Zmeură, Pinwheels Zmeură, și Pinwheels Fig.
Instrucțiuni
Cu un mixer electric, bateți untul, crema de brânză și zahărul granulat până devin pufoase.
Se amestecă vanilia. Adăugați treptat făina, amestecând până se încorporează.Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați-l ușor de 2 până la 3 ori, doar pentru a-l aduce împreună. Formați aluatul în două pătrate groase de 1 inch. Înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de 1 oră.Pe o bucată de pergament ușor făinată, rulați unul dintre pătratele de aluat într-un dreptunghi de 9 pe 12 inci.
Întindeți jumătate de gem peste aluat.
Tăiați aluatul transversal în treimi, făcând trei dreptunghiuri de 9 pe 4 inci. Pornind de la partea lungă a fiecărui dreptunghi, rulați în bușteni. Înfășurați în hârtie de ceară și refrigerați până la fermitate, 30 de minute. Repetați cu aluatul rămas.
Încălziți cuptorul la 350 F. Tăiați buștenii în bucăți de 1 inch și distanțați 1 1/2 inci pe foi de copt căptușite cu pergament.
Se periază cu oul și se presară cu zahărul turbinado.
Coaceți până devin aurii, 20 până la 25 minutes.To înfășurați: un borcan de conservare din sticlă de 32 de uncii va ține cu grijă 2 duzini de roți. Puteți reda tema în două tonuri a cookie-urilor cu o panglică cu dungi legată în jurul gurii borcanului și un adeziv colorat bow.To congelați: în loc să refrigerați buștenii, congelați-i până la 2 luni. Pentru a coace, urmați instrucțiunile de rețetă, tăierea și coacerea aluatului din înghețat și utilizați capătul superior al intervalului de timp.