Pina Colada

Pina Colada
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și băutură vegană? Pina Coladas ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 632 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 2,7 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de suc de ananas, gheață, rom și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este un buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Pina Colada, P. C. Coladas, și P. C. Coladas sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un 2-qt. ulcior, combinați sucul de ananas, crema de nucă de cocos și rom. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
Miere De CitriceMiere De Citrice
2
Pentru fiecare porție, puneți o cană generoasă de amestec de rom și 1 cană de gheață într-un blender. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-un pahar de uragan sau highball răcit.
4
Pentru a garnisi fiecare porție, tăiați un 1-in. tăiați în vârful unei pene de ananas; poziționați pană pe marginea sticlei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling ros euro este, de asemenea, o asociere sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegan Aniello 006 Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Bodega Aniello 006 Pinot Noir
Atractiv culoare rubin PAL. Cu arome minunate de fructe roșii, cum ar fi afine și căpșuni, împreună cu câteva indicii de trandafiri și minerale pământești. Taninuri rotunde și o mineralitate îmbunătățită, cu o structură și un finisaj frumos.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista