Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite

Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Pilaf de orez și tăiței cu migdale prăjite. Această rețetă servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de băț de scorțișoară, apă, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Quinoa cartofi dulci tăiței Bolognese cu migdale prăjite zdrobite, Pilaf de orez cu migdale și stafide, și Pilaf de orez brun cu migdale și pătrunjel.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu și amestecați orzo. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand orzo devine auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orez, amestecând până când este acoperit cu unt, apoi adăugați coaja, frunza de dafin, bățul de scorțișoară, apă, 1 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aduceți la fierbere, neacoperit, apoi acoperiți bine și gătiți la foc mic până când apa este absorbită și orezul și orzo sunt fragede, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UntUnt
PiperPiper
ApăApă
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
OrezOrez
SareSare
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, 5 minute.
4
Pufați pilaf cu o furculiță și lingură într-un castron, aruncând coaja, frunza de dafin și bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți pilaf cu migdale presărate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
* Migdalele pot fi prăjite cu 2 zile înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.* Pilaf, fără migdale, poate fi făcut cu 1 zi înainte și răspândit într - o tigaie de copt de 13 x 9 inci. Se răcește în tigaie, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Se aduce la temperatura camerei și se presară deasupra aproximativ 2/3 cană de apă, apoi se reîncălzește, bine acoperit cu folie, într-un cuptor de 350 km f, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista