Sparanghel Tempura
Sparanghelul Tempuran ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 185 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă de sodă, făină de orez, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Asparagus Tempura, Sparanghel Tempura cu usturoi Cilantro Dip, și Planet Vegetarian Sparanghel Wasabi Tempura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
Tăiați fundul dur și fibros de pe sparanghel și coajați tulpinile cu un cojitor de legume. Într-un bol de amestecare, combinați făina, sarea și coriandrul.
Bateți în apă de sodă doar până când este încorporată cu ingredientele uscate.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră. Scufundați sparanghelul în aluat și puneți-l în friteuză până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și presărați cu sare de mare.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.