Sparanghel Tempura

Sparanghel Tempura
Sparanghelul Tempuran ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 185 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți apă de sodă, făină de orez, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Asparagus Tempura, Sparanghel Tempura cu usturoi Cilantro Dip, și Planet Vegetarian Sparanghel Wasabi Tempura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți friteuza la 350 de grade F.
2
Tăiați fundul dur și fibros de pe sparanghel și coajați tulpinile cu un cojitor de legume. Într-un bol de amestecare, combinați făina, sarea și coriandrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
3
Bateți în apă de sodă doar până când este încorporată cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră. Scufundați sparanghelul în aluat și puneți-l în friteuză până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
5
Așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista