Piersici Murate
Piersicile murate sunt o fără gluten și vegan farfurie. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 982 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână bețișoare de scorțișoară, piersici, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Piersici Murate, Piersici Murate, și Piersici Necoapte Murate.
Instrucțiuni
Se toarnă zahărul și oțetul într-o cratiță mare și se amestecă pentru a dizolva zahărul.
Adăugați bețișoare de scorțișoară și cuișoare și dați la fiert. Acoperiți și fierbeți aproximativ 5 minute. Strecurați cuișoarele și bețișoarele de scorțișoară sau le puteți lăsa pentru o aromă mai puternică.
Împachetați piersicile în borcane sterile fierbinți de 1 halbă până la 1 inch de jantă. Umpleți fiecare borcan cu sirop până la 1/2 inch de sus. Ștergeți jantele cu o cârpă curată și uscată și sigilați cu capace și șuruburi noi. Procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.