Piersici la grătar cu cremă de miere

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Piersicile la grătar cu cremă de miere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc, piersici, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Piersici la grătar cu smântână și miere, Piersici la grătar cu scorțișoară cu înghețată Mascarpone și nuci de miere Cheerio Granola, și Piersici la grătar + piersici și înghețată.
Instrucțiuni
Combinați untul topit, 1 lingură de miere, cardamomul și sarea într-un castron mediu.
Adăugați piersici și aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu. Acoperiți tigaia cu spray de gătit. Aranjați piersicile pe tigaie pentru grătar; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când apar semne de grătar.
Combinați iaurtul, jumătate și jumătate, rămânând 1 lingură de miere și vanilie într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Se servește cu piersici și zmeură.