Pieptul mamei

Pieptul mamei ar putea fi doar Evrei rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.09 pe portie, veți obține un fel principal care servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 305 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de sos de grătar, ulei de canolan, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 52%. Încercați Orez spaniol al mamei, Mama mea ' s cel mai bun Meat Loaf, și Cele mai bune brioșe de dovlecei ale mamei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Clătiți pieptul și uscați-l.
Combinați sarea de usturoi și următoarele 3 ingrediente (prin piper); presărați uniform peste piept.
Încălziți un cuptor olandez rezistent la cuptor de 4 până la 6 litri la foc mediu.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați piept; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Acoperiți și coaceți la 325 timp de 3 ore sau până se înmoaie.
Îndepărtați pieptul din picături, rezervând picături. Grăsime degresată din picături.
Serviți pieptul cu picături, dacă doriți, și sos de grătar.