Bunica Selma piept ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 654 calorii, 62g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.19 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Un amestec de piper, ketchup, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de cacao neîndulcită, puteți urma acest fel principal cu Mousse sănătoasă de unt de arahide cu ciocolată (fără zahăr, cu conținut scăzut de carbohidrați, bogat în proteine, fără gluten, vegan) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pieptul nu-bunicii tale, Pieptul bunicului lui Joey Esther, și Pieptul grandmanului Ethel cu Tzimmes.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, amestecați zahărul brun, sarea, praful de usturoi, cayenne, boia de ardei, piper negru, scorțișoară, cacao, coriandru și piper alb. Frecați amestecul pe toată pieptul, puneți-l într-un vas de copt și acoperiți cu folie. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Pachet Milk Duds
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Hârtie De Orez
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Hârtie De Orez
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați pieptul, partea grasă în jos și rumeniți bine la foc moderat, 6 minute pe fiecare parte.
5
Transferați pe o farfurie.
6
Reduceți focul la moderat și adăugați ceapa. Se amestecă bine, se acoperă și se gătește, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați morcovii, acoperiți și gătiți, amestecând, până când morcovii încep să se înmoaie, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Adăugați Coca-Cola, roșiile și ketchup-ul în oală și amestecați la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați pieptul și orice sucuri și întindeți ceapa și morcovii în jurul cărnii. Dacă este necesar, adăugați suficientă apă pentru a scufunda pe jumătate pieptul în lichid. Acoperiți bine și fierbeți la cuptor timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Kilograme De Mure (aproximativ
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați pieptul pe o tăietură, acoperiți cu folie și lăsați să stea 30 de minute. Ridicați temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Feliați carnea peste bobul gros de 1/4 inch, reveniți la caserolă și lingurați sosul peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Întoarceți oala la cuptor și gătiți neacoperită timp de 1 oră sau până când carnea este fragedă cu furculița. Verificați la fiecare 20 de minute; dacă este necesar, adăugați apă, astfel încât carnea să fie pe jumătate scufundată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Transferați carnea într-un platou, lingurați ceapa, morcovii și sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch