Piept picant cu aragaz lent cu caviar Texas

Piept picant cu aragaz lent cu caviar Texas
Slow Cooker piept picant cu caviar Texas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 591 calorii, 73G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, ceapă, amestec de condimente cajun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Presărați pieptul peste tot cu 1 lingură plus 1 linguriță din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3
Adăugați pieptul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați pieptul în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați restul de 1 lingură de amestec de condimente și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
8
Adăugați bulionul și roșiile și sucurile lor în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind pentru a elibera bucățile rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se toarnă amestecul în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Dați focul la minim și gătiți timp de 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
10
Adăugați mazărea cu ochi negri în aragaz, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 1/2 ore, până când pieptul și mazărea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
11
Transferați pieptul pe o placă de sculptură. Acoperiți ușor cu folie și odihniți-vă timp de 15 minute. Condimentează sosul cu sare. Sculptați pieptul în felii groase de 1/3 inch și folosind o spatulă mare, întoarceți cu grijă pieptul în aragaz. Opriți aragazul și lăsați pieptul să se odihnească în sos timp de cel puțin 15 minute sau până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista