Piept picant cu aragaz lent cu caviar Texas

Piept picant cu aragaz lent cu caviar Texas
Slow Cooker piept picant cu caviar Texas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 591 calorii, 73G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Dacă aveți mazăre cu ochi negri, ceapă, amestec de condimente cajun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept Simplu Cu Aragaz Lent Și Tacos Cu Piept Consistent, Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), și Afumat, condiment frecat, piept în stil Texas pe toastul Texas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie foarte mare, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Presărați pieptul peste tot cu 1 lingură plus 1 linguriță din amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
3
Adăugați pieptul în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați pieptul în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați restul de 1 lingură de amestec de condimente și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
8
Adăugați bulionul și roșiile și sucurile lor în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind pentru a elibera bucățile rumenite de pe fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se toarnă amestecul în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 1 oră. Dați focul la minim și gătiți timp de 1 oră mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
10
Adăugați mazărea cu ochi negri în aragaz, acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 1/2 ore, până când pieptul și mazărea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
11
Transferați pieptul pe o placă de sculptură. Acoperiți ușor cu folie și odihniți-vă timp de 15 minute. Condimentează sosul cu sare. Sculptați pieptul în felii groase de 1/3 inch și folosind o spatulă mare, întoarceți cu grijă pieptul în aragaz. Opriți aragazul și lăsați pieptul să se odihnească în sos timp de cel puțin 15 minute sau până la 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate77
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista