Piept la grătar cu sos de mop picant

Piept la grătar cu sos de mop picant
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul la grătar cu sos de mop picant. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 123G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1498 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sos fierbinte, piper, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Piept Picant Condimentat, Piept dulce și picant, și Piept Dulce Și Picant.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți pieptul pe toate părțile cu freca de condimente. Într-o tigaie se adaugă ceapa, usturoiul și berea. Aranjați pieptul în tigaia de prăjire, acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Combinați toate ingredientele mopului într-un vas mediu. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se lasă să gătească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți pieptul din cuptor și puneți-l pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Adăugați lichidul din tigaia de prăjire în sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Periați pieptul generos cu sosul de mop și grătați până când pieptul dezvoltă o crustă frumoasă aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că periați pieptul la fiecare 2 minute cu sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați pieptul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Tăiați carnea, împotriva bobului, în felii groase de 1/4 inci. Se acoperă cu un pic de sos de mop picant și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Într-un castron mic se adaugă toate ingredientele freca condiment. Se amestecă împreună cu o furculiță până se amestecă bine. Rezervați 3 linguri de frecare pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Presărați restul de condimente frecați peste părțile de pui până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
13
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
14
Adăugați puiul și gătiți timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Dacă utilizați un grătar în aer liber, încălziți grătarul la scăzut. Aranjați puiul pe grătar, acoperiți și grătați la foc indirect până când fierbeți aproximativ 10 până la 15 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
15
În timp ce puiul este la grătar, adăugați toate ingredientele sosului de grătar într-o tigaie mică și amestecați bine pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mic și se lasă să gătească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Ungeți puiul cu sosul de grătar. Gătiti timp de 3 minute, răsturnați și periați cealaltă parte a puiului cu sosul rămas și gătiți și încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
17
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 2 coapse pentru o altă utilizare. Aranjați puiul pe un platou de servire și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Ungeți dovlecelul cu uleiul de canola și presărați sare și piper. Puneți grătarul și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
19
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
20
Transferați într-un bol de servire și serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)hartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 1/4 cană de zahăr brun (deschis sau închis, indiferent de ce ai)1 1/4 cană de zahăr brun (deschis sau închis, indiferent de ce ai)1kilogramepiept de vită, tăiat punctpiept de vită, tăiat punct340Nuci de orice fel (tocate)1/2 kilogram de eglefin tocat1/2 kilogram de eglefin tocat0(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2(poate fi sau trece)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1kilogramecoapse de pui cu oasecoapse de pui cu oase1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sifon crema dieteticasifon crema dietetica2(iarnă)sifon crema dieteticasifon crema dietetica2(iarnă)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)Chorizo mexican (aproximativ 2 link-uri)0(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg11 kilogram de dovlecel,1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire2(iarnă)1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)usturoi tocatusturoi tocat11 kilogram de dovlecel,usturoi proaspăt tocatusturoi proaspăt tocat2(poate fi sau trece)usturoi tocatusturoi tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)brânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliatăbrânză procesată cu conținut scăzut de grăsimi (Velveeta), feliată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat2(poate fi sau trece)cervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Cereale Crispix, zdrobiteCereale Crispix, zdrobite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată1(vinete)ceapa, cubuleteceapa, cubulete2(iarnă)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping0(poate fi sau trece)piper negru proaspăt crăpatpiper negru proaspăt crăpat1(poate fi sau trece)ulei de măsline plus 3 până la 4 linguriulei de măsline plus 3 până la 4 linguri1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)muștar brun picantmuștar brun picant596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Sos WorcestershireSos Worcestershire11 kilogram de dovlecel,Sos WorcestershireSos Worcestershire4suc de fructe galben, feliat pe lungime în 1/2suc de fructe galben, feliat pe lungime în 1/2
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate55
Revista