Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul la grătar cu sos de mop picant. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 7.91 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 123G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1498 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de sos fierbinte, piper, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 80%. Rețete similare sunt Piept Picant Condimentat, Piept dulce și picant, și Piept Dulce Și Picant.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Înveliți pieptul pe toate părțile cu freca de condimente. Într-o tigaie se adaugă ceapa, usturoiul și berea. Aranjați pieptul în tigaia de prăjire, acoperiți ușor cu folie și dați-l la cuptor timp de 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Combinați toate ingredientele mopului într-un vas mediu. Se aduce la foc mic la foc mediu-mic și se lasă să gătească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
5
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți pieptul din cuptor și puneți-l pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Adăugați lichidul din tigaia de prăjire în sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
8
Periați pieptul generos cu sosul de mop și grătați până când pieptul dezvoltă o crustă frumoasă aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Asigurați-vă că periați pieptul la fiecare 2 minute cu sosul de mop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
9
Transferați pieptul de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
10
Tăiați carnea, împotriva bobului, în felii groase de 1/4 inci. Se acoperă cu un pic de sos de mop picant și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Într-un castron mic se adaugă toate ingredientele freca condiment. Se amestecă împreună cu o furculiță până se amestecă bine. Rezervați 3 linguri de frecare pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
12
Presărați restul de condimente frecați peste părțile de pui până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
13
Preîncălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
14
Adăugați puiul și gătiți timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Dacă utilizați un grătar în aer liber, încălziți grătarul la scăzut. Aranjați puiul pe grătar, acoperiți și grătați la foc indirect până când fierbeți aproximativ 10 până la 15 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
15
În timp ce puiul este la grătar, adăugați toate ingredientele sosului de grătar într-o tigaie mică și amestecați bine pentru a combina. Se aduce la foc mic la foc mic și se lasă să gătească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
16
Ungeți puiul cu sosul de grătar. Gătiti timp de 3 minute, răsturnați și periați cealaltă parte a puiului cu sosul rămas și gătiți și încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
17
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire. Rezervați 2 coapse pentru o altă utilizare. Aranjați puiul pe un platou de servire și păstrați-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
18
Ungeți dovlecelul cu uleiul de canola și presărați sare și piper. Puneți grătarul și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte la foc direct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
19
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și tăiați-o în felii groase de 1/2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
20
Transferați într-un bol de servire și serviți cu puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)