Piept Fiert Cu Sos De Bere Și Ceapă

Piept Fiert Cu Sos De Bere Și Ceapă
Pieptul fiert cu sos de bere și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.75 pe portie. O porție conține 505 calorii, 50g de proteine, și 25g de grăsime. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Un amestec de frunze de dafin, piept de vită tăiat în puncte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 57 de minute. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Bere fiert piept cu Ding Dang sos bun, Chile Și Piept Fiert Cu Bere, și Piept fiert cu bere cu ceapă pentru rețete similare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 57 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista