Piept dulce-acrișor cu șalotă și cartofi noi

Piept dulce-acrișor cu șalotă și cartofi noi
Rețeta de piept dulce-acrișor cu șalotă și cartofi noi ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 45 minute. O porție conține 312 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și vegetariene servește 8 și costă $2.96 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Hanuka. Un amestec de curmale, piept tăiat plat, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Piept dulce și acru, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Puree primele 4 ingrediente în blender până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
CuptorCuptor
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o oală mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați ceapa și șalotele întregi. Saut până când ceapa devine aurie adâncă și șalotele încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
CeapăCeapă
4
Transferați șalotele într-un castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați bulion de pui la ceapă; aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
CeapăCeapă
6
Se toarnă amestecul de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați 2 linguri de ulei în aceeași oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Presărați piept pe toate părțile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Se adaugă în oală și se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Întoarceți partea grasă a pieptului în sus. Întoarceți amestecul de ceapă în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați piure de roșii și amestec de suc de portocale. Aduceți la fierbere, amestecând pentru a amesteca sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Piure De RoșiiPiure De Roșii
SosSos
11
Acoperiți oala; coaceți pieptul 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
12
Adăugați șalotă și cartofi. Capac; coaceți 1 oră. Descoperi; coaceți până când pieptul este fraged, ocazional lingând sosul, cu aproximativ 1 oră mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să se odihnească 30 de minute. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește descoperit până la rece, apoi se acoperă și se menține răcit.)
14
Răzuiește sosul de pe piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
15
Transferați pieptul pe suprafața de lucru; feliați subțire peste cereale, tăind orice grăsime, dacă doriți. Suprapuneți felii fierbinți pe platou sau felii reci în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Înconjurați cu șalotă și cartofi. Reîncălziți sosul. Puneți puțin sos. Reîncălziți pieptul, dacă este necesar, în cuptorul de 350 km f până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
16
Serviți, trecând sosul rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate88
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista