Piept De Vită Gătit Lent

Piept De Vită Gătit Lent
Pieptul de vită gătit lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 333 calorii, 37g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, căței de usturoi, sos de chili și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Vită Gătit Lent, Piept De Vită Fraged Gătit Lent, și Piept De Vită La Grătar Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa într-un 5-qt. aragaz lent. Frecați pieptul cu piper; așezați peste ceapă. Sus cu ciuperci. Într-un castron mic, combinați bulionul, sosul de chili, zahărul brun și usturoiul; se toarnă peste piept. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Îndepărtați pieptul și păstrați-l la cald. Într-un castron mic, combinați făina și apa până se omogenizează; se amestecă în sucuri de gătit. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 30 de minute sau până se îngroașă. Felie de piept; se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru pieptul de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. NV Big Kahuna Shiraz cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
NV Marele Kahuna Shiraz
NV Marele Kahuna Shiraz
Coacăze negre și mure, vin rotunjit cu un finisaj piperat
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista