Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel

Piept De Vită Frecat Cu Cafea Cu Cuscus De Pătrunjel
Piept de vită frecat cu cafea cu cuscus de pătrunjel este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 898 calorii, 62g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $6.17 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, conserve de roșii, ardei grași multicolori și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 47 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, Piept Turcesc Frecat Cu Cafea, și Piept prăjit frecat cu cafea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 linguri ras el hanout, cafea măcinată și 1 linguriță de sare. Frecați generos pe toată pieptul. Acoperiți și refrigerați 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare într-un cuptor olandez mare până când abia fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Adăugați pieptul și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute. Flip și maro a doua parte, cu 4 până la 5 minute mai mult.
5
Adăugați încă o lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ardeii și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până abia începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De SalamFelii Subțiri De Salam
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați pasta de roșii, ketchup-ul, lingura rămasă ras el hanout și restul de 1/2 linguriță de sare. Se amestecă și se lasă să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
8
Adăugați usturoiul și coaja de lămâie sau lămâie conservată. Gatiti doua minute, amestecand, apoi adaugati vin rosu. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de un minut înainte de a adăuga roșii, bulion și frunze de dafin. Dacă carnea nu este acoperită cu lichid, adăugați puțin mai multă apă până când este scufundată în lichid. Reveniți la fierbere, acoperiți și transferați la cuptor pentru a găti până când se poate toca ușor cu o furculiță-fragedă, 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Când carnea este aproape terminată, încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o cratiță medie setată la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați cuscus, amestecați și lăsați să se prăjească timp de trei minute înainte de a adăuga stoc. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când lichidul este absorbit, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Se ia de pe foc și se păstrează acoperit.
11
Când carnea este gata, scoateți-o din oală. Gustați sosul și condimentați după gust cu sare și piper. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați pieptul împotriva bobului în felii groase de 1/4". Pufați cuscusul cu o furculiță și garnisiți cu pătrunjel. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
12
Serviți pieptul imediat cu sos și cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate86
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista