Piept De Vită Fiert La Cuptor

Piept De Vită Fiert La Cuptor
Rețeta piept de carne de vită fiert la cuptor este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, lămâie, piept de vită tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Fiert, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de suprafață din piept. Clătiți bine carnea sub apă curgătoare rece, frecând ușor pentru a elibera sarea corning.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
2
Așezați carnea, cea mai grasă parte în sus, într-o tigaie de prăjire de 2 inci adâncime, de 11 x 15 sau 16 inci. Tăiați subțire lămâia (aruncați semințele) și ceapa și așezați felii peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Se presară cu boabe de piper, ienibahar și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
4
Puneți tigaia pe raftul din mijloc într-un cuptor 325.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5
Se toarnă aproximativ 8 căni de apă clocotită în jurul pieptului, se sigilează tigaia cu folie și se coace până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 4 ore. Descoperiți și scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 1 cană de lichid. Dacă doriți, rezervați feliile de lămâie și ceapă și rearanjați-le deasupra cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Într-un castron mic, amestecați muștarul și zahărul brun; se întinde uniform peste carne, deasupra amestecului de ceapă-lămâie. Se fierbe aproximativ 8 inci de la căldură până când amestecul de muștar începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri2 Cani De Nectarine Proaspete Decojite Felii Subtiri
16 Frigarui (6 Inchi).16 Frigarui (6 Inchi).
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse20 Cutii Fiecare) Măsline Coapte Feliate, Scurse
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
7
Transferați pieptul pe un platou.
8
Se servește fierbinte, cald sau rece; feliați carnea peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
9
Note: greutatea cărnii se micșorează cu aproximativ jumătate pe măsură ce pieptul gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Bunnell family Cellar Mountain Syrah cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Unul dintre cele mai mici AVA, Red Mountain este limitat la un singur deal frumos, central în regiunea producătoare de vin din statul Washington. Terroirul și clima din zona exclusivă de creștere Se combină pentru a crea fructe cu aromă intensă. Un fruct moale, catifelat, negru strălucitor, echilibrat de cacao neîndulcit întunecat, toate se combină pentru a crea o complexitate și o profunzime de caracter potrivite pentru îmbătrânirea prelungită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista