Piept De Vită Fiert La Cuptor
Rețeta piept de carne de vită fiert la cuptor este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 498 calorii, 34G de proteine, și 34G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, lămâie, piept de vită tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Vită Fiert, Piept De Vită Fiert La Cuptor, și Piept de vită Corned cu varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați cea mai mare parte a grăsimii de suprafață din piept. Clătiți bine carnea sub apă curgătoare rece, frecând ușor pentru a elibera sarea corning.
Așezați carnea, cea mai grasă parte în sus, într-o tigaie de prăjire de 2 inci adâncime, de 11 x 15 sau 16 inci. Tăiați subțire lămâia (aruncați semințele) și ceapa și așezați felii peste carne.
Se presară cu boabe de piper, ienibahar și cuișoare.
Puneți tigaia pe raftul din mijloc într-un cuptor 325.
Se toarnă aproximativ 8 căni de apă clocotită în jurul pieptului, se sigilează tigaia cu folie și se coace până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 4 ore. Descoperiți și scurgeți toate, cu excepția a aproximativ 1 cană de lichid. Dacă doriți, rezervați feliile de lămâie și ceapă și rearanjați-le deasupra cărnii.
Într-un castron mic, amestecați muștarul și zahărul brun; se întinde uniform peste carne, deasupra amestecului de ceapă-lămâie. Se fierbe aproximativ 8 inci de la căldură până când amestecul de muștar începe să se rumenească, 3 până la 5 minute.
Transferați pieptul pe un platou.
Se servește fierbinte, cald sau rece; feliați carnea peste Bob.
Note: greutatea cărnii se micșorează cu aproximativ jumătate pe măsură ce pieptul gătește.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Bunnell family Cellar Mountain Syrah cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Bunnell Familie Pivniță Munte Syrah
Unul dintre cele mai mici AVA, Red Mountain este limitat la un singur deal frumos, central în regiunea producătoare de vin din statul Washington. Terroirul și clima din zona exclusivă de creștere Se combină pentru a crea fructe cu aromă intensă. Un fruct moale, catifelat, negru strălucitor, echilibrat de cacao neîndulcit întunecat, toate se combină pentru a crea o complexitate și o profunzime de caracter potrivite pentru îmbătrânirea prelungită.