Piept de vită cu marmeladă de ceapă-lămâie și cartofi dulci

Pieptul de vită cu marmeladă de ceapă-lămâie și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 3.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 510 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, piept de vită, lămâi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Blackberry Lemon șah Pie w / miere sos Jumbleberry. Cum am câștigat Sf Food Wars-Pie or Die Competition ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării evreiești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Carne de porc cu coajă de Pecan cu marmeladă de ceapă roșie și cartofi dulci prăjiți, Marmeladă De Ceapă Dulce De Roșii, și Piept De Vită Cu Ceapă Dublă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Tăiați și aruncați excesul de grăsime din piept. Într - un 12-de 18-in. tigaie de prăjire, puneți felii de ceapă și 3/4 din felii de lămâie; înfășurați lămâia rămasă etanșă și răcoriți.
Așezați pieptul deasupra cepei și lămâii în tigaie.
Într-un bol, amestecați portul, zahărul și maghiranul până se dizolvă zahărul, apoi turnați uniform peste piept.
Presărați pieptul cu piper și acoperiți bine tigaia cu folie.
Coaceți până când pieptul este foarte fraged când este străpuns, aproximativ 4 ore. Între timp, cu aproximativ 1 1/2 ore înainte ca pieptul să fie programat, străpungeți fiecare cartof dulce cu o furculiță și așezați-l pe suportul cuptorului alături sau deasupra pieptului.
Când pieptul este fraged, descoperiți tigaia și întoarceți-o la cuptor pentru a rumeni ușor carnea, aproximativ 15 minute.
Scoateți pieptul din tigaie și așezați-l pe un platou; păstrați cald. Când cartofii sunt moi când sunt presați, scoateți-i din cuptor, adăugați în platoul de piept și păstrați la cald.
Îndepărtați și aruncați grăsimea din sucurile de tigaie.
Așezați tigaia de prăjire pe aragaz la foc mare; fierbeți sucurile, neacoperite, amestecând des. Pe măsură ce amestecul se îngroașă, reduceți focul la mediu și amestecați constant până când marmelada este groasă și strălucitoare și redusă la 1 1/2 căni, 20 până la 30 de minute.
Lingurați marmelada peste piept, apoi garnisiți cu felii de lămâie rezervate.
Tăiați pieptul peste cereale pentru a servi.