Pieptul de vită Cajun este un fel principal care servește 3. O porție conține 445 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, piept de vită, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Rețete similare includ Piept De Vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Într-un castron, combinați condimentul creol, sarea de usturoi, piperul de lămâie și pătrunjelul. Frecați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați frunza de dafin. Se acoperă și se coace la 350 de euro pentru aproximativ 2-1 / 2 ore sau până când carnea este doar licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
3
Scurgeți și aruncați sucurile. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Într-o cratiță, combinați sosul de roșii, zahărul, zahărul brun, fumul lichid, dacă doriți, și sosul de ardei iute. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Se toarnă peste carne. Acoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă și sosul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru piept de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Punctul de trecere a frontierei Tait Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.