Pieptul de vită Cajun este un fel principal care servește 3. O porție conține 445 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, piept de vită, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Rețete similare includ Piept De Vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Într-un castron, combinați condimentul creol, sarea de usturoi, piperul de lămâie și pătrunjelul. Frecați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Apă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați frunza de dafin. Se acoperă și se coace la 350 de euro pentru aproximativ 2-1 / 2 ore sau până când carnea este doar licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scurgeți și aruncați sucurile. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Într-o cratiță, combinați sosul de roșii, zahărul, zahărul brun, fumul lichid, dacă doriți, și sosul de ardei iute. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos Pentru Salata Ranch, Optional
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se toarnă peste carne. Acoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă și sosul este încălzit.
Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru piept de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Punctul de trecere a frontierei Tait Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.