Piept De Vită Cajun

Piept De Vită Cajun
Pieptul de vită Cajun este un fel principal care servește 3. O porție conține 445 calorii, 40g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare evreiască. Mergeți la magazin și ridicați condimente cajun, piept de vită, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 54%. Rețete similare includ Piept De Vită, Piept De Vită Fiert, și Piept De Vită Fiert.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea, cu partea grasă în sus, într-un 11-in uns. x 7 inch. vas de copt. Într-un castron, combinați condimentul creol, sarea de usturoi, piperul de lămâie și pătrunjelul. Frecați peste carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați frunza de dafin. Se acoperă și se coace la 350 de euro pentru aproximativ 2-1 / 2 ore sau până când carnea este doar licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scurgeți și aruncați sucurile. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4
Într-o cratiță, combinați sosul de roșii, zahărul, zahărul brun, fumul lichid, dacă doriți, și sosul de ardei iute. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Sos Pentru Salata Ranch, OptionalSos Pentru Salata Ranch, Optional
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se toarnă peste carne. Acoperiți și coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când carnea este fragedă și sosul este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Shiraz, Tempranillo și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru piept de vită. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Punctul de trecere a frontierei Tait Shiraz cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Tait Trecerea Frontierei Shiraz
Tait Trecerea Frontierei Shiraz
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții3
Scor De Sănătate23
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista