Piept de rață cu muștar și Kumquats confiate

Piept de rață cu muștar și Kumquats confiate
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Sânii de rață cu muștar și Kumquats confiate ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,46 USD pe porție. O porție conține 475 calorii, 46G de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de rozmarin, apă, kumquats și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Piept de rață ars cu sos de vin roșu și Kumquats confiate, Ciocolată Pavlova Cu Kumquats Confiate, și Cheesecake portocaliu cu Kumquats confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas superficial, combinați vinul cu 1 linguriță de ulei de măsline și 1/2 linguriță fiecare de muștar granulat și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
2
Adăugați sânii de rață și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
3
Între timp, aduceți o cratiță medie cu apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați feliile de kumquat și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
5
Scurgeți feliile de kumquat. În aceeași cratiță, combinați zahărul și apa și aduceți la fierbere amestecând pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați feliile de kumquat și fierbeți la foc moderat timp de 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
7
Transferați kumquats împreună cu siropul de zahăr într-un castron rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți sânii de rață din marinată; rezervați marinada. Condimentați sânii de rață cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți sânii de rață, reduceți focul la moderat și gătiți până se rumenesc pe fund și mediu rar, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
10
Transferați sânii de rață pe farfurii încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
11
Adăugați șalotele, jalapeo și restul de 1/2 linguriță de rozmarin în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Adăugați marinada de rață rezervată și fierbeți la foc moderat până când este siropoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Rață întreagăRață întreagă
13
Adăugați kumquats și siropul lor și aduceți la foc mic. Se amestecă muștarul Dijon și restul de 1 linguriță de muștar granulat și se ia de pe foc. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
14
Se toarnă sosul kumquat peste sânii de rață și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista