Piept De Pui Umplut Cu Chorizo & Poblano
Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 47 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chorizo mexican, brânză mozzarella cu conținut scăzut de umiditate, șuncă la cuptor oscar mayer și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo, și Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo La Grătar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Faceți tăiat într-o parte lungă a fiecărui piept de pui, având grijă să nu tăiați în partea opusă.
Top sunca cu ardei iute, brânză și chorizo; rulati, incepand de la un capat scurt de felie de sunca. Introduceți 1 rulou de șuncă în buzunarul fiecărui piept de pui.
Periați puiul cu maioneză; deasupra cu firimituri de cracker.
Se toarnă salsa în vasul de copt de 13x9 inci; se acoperă cu pui.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când puiul este gata (165F).