Pieptul de pui prăjit necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 47 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați condimente, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piept de pui prăjit cu roșii uscate la soare, Piept de pui ars cu salată franceză de cartofi, și Piept de pui ars cu sos de tigaie cu ierburi de lămâie.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună condimente italiene și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
2
Presărați uniform pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Gatiti 3 piept de pui in 1 lingura. ulei fierbinte la foc mediu 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Subţire-
4
Scoateți puiul din tigaie. Repetați cu restul de 3 piept de pui și 1 lingură. ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Saut usturoi în tigaie fierbinte 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați bulion de pui și gătiți 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă