Piept de pui praf de chimen cu sos Guacamole

Piept de pui praf de chimen cu sos Guacamole
Rețeta piept de pui praf de chimen cu sos Guacamole este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Acest fel principal are 333 calorii, 38g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ceapă verde, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Guacamole cu tortilla prăfuită cu chimen, Guacamole Cu Chipsuri De Tortilla Cu Praf De Chimen, și Pui frecat cu chimen cu sos Guacamole.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, combinați primele 8 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Pentru a pregăti puiul, combinați zahărul, 1 linguriță de chimen, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper negru; presărați uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Pui întregPui întreg
ChimenChimen
ZahărZahăr
SareSare
4
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pui; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
6
Puneți tigaia în cuptor; coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Serviți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista