Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă

Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă
Pieptul de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de vin, pătrunjel, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, și Spice spaniol frecat piept de pui cu sos de patrunjel-menta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă sare, piper și 1/2 linguriță de ienibahar într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare. Împărțiți carnea de pui între skillets și saut până când este gătită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Transferați puiul pe suprafața de lucru. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Adăugați 1/4 cană de vin în fiecare tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Combinați vinul în 1 tigaie. Se amestecă bulionul, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Bateți în șalotă, cimbru, 6 linguri ulei, 2 linguri suc de lămâie și 1/4 linguriță ienibahar; condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
IenibaharIenibahar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SosSos
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Tăiați puiul transversal în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
8
Împărțiți puiul între farfurii. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
9
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista