Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă
Pieptul de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de vin, pătrunjel, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, Piept de pui frecat cu condimente cu sos de lămâie-șalotă, și Spice spaniol frecat piept de pui cu sos de patrunjel-menta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sare, piper și 1/2 linguriță de ienibahar într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe ambele părți ale puiului.
Încălziți 1 lingură de ulei în fiecare dintre cele 2 skillets mari antiaderente la foc mediu-mare. Împărțiți carnea de pui între skillets și saut până când este gătită, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe suprafața de lucru. Cort cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați 1/4 cană de vin în fiecare tigaie și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Combinați vinul în 1 tigaie. Se amestecă bulionul, 1 lingură de suc de lămâie și coaja de lămâie. Se fierbe până se reduce la 1/2 cană, aproximativ 5 minute.
Bateți în șalotă, cimbru, 6 linguri ulei, 2 linguri suc de lămâie și 1/4 linguriță ienibahar; condimentează sosul cu sare și piper.
Tăiați puiul transversal în felii groase de 1/2 inch.
Împărțiți puiul între farfurii. Lingura sos peste.