Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran

Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran
Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.47 pe portie. O porție conține 346 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de dafin, vin, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă, și Piept de pui cremos de ciuperci și Praz de 30 de Minute.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, încălziți vinul într-un cuptor cu microunde. Zdrobiți ușor șofranul în vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și adăugați-le în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti puiul la foc moderat timp de 2 minute. Reduceți căldura la moderat și gătiți până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați pe o farfurie.
4
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Adăugați vinul și șofranul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul și frunza de dafin și aduceți la foc mic la foc moderat. Întoarceți pieptul de pui în tigaie, cu pielea în sus și fierbeți la foc moderat până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați puiul într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați smântâna în tigaie și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
12
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați muștarul; condimentează sosul cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin. Puneți sosul pe farfurii, acoperiți cu pieptul de pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista