Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran

Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran
Piept de pui cu spanac, praz și sos de șofran ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.47 pe portie. O porție conține 346 calorii, 39G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de dafin, vin, fire de șofran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă, și Piept de pui cremos de ciuperci și Praz de 30 de Minute.

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, încălziți vinul într-un cuptor cu microunde. Zdrobiți ușor șofranul în vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și adâncă. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și adăugați-le în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti puiul la foc moderat timp de 2 minute. Reduceți căldura la moderat și gătiți până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți timp de 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați pe o farfurie.
4
Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
6
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Adăugați vinul și șofranul și fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați bulionul și frunza de dafin și aduceți la foc mic la foc moderat. Întoarceți pieptul de pui în tigaie, cu pielea în sus și fierbeți la foc moderat până când sunt fierte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați puiul într-un platou încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Adăugați smântâna în tigaie și fierbeți la foc moderat până se îngroașă ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Adăugați spanacul și gătiți până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
12
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați muștarul; condimentează sosul cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin. Puneți sosul pe farfurii, acoperiți cu pieptul de pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista