Pieptul de pui cu sos de cireșe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de unt, zahăr, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Piept de rață cu sos de cireșe Citrus Port, Piept de rață cu Pinot Noir și sos de cireșe, și Piept de rață la grătar cu sos de prune de cireșe sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați puiul, câte o bucată pe rând, și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare la foc mediu, pui brun în unt pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se ia de pe foc.
4
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, sucul de portocale, ceapa, coaja de portocală, ghimbirul și scorțișoara. Se aduce la fierbere; gatiti 5 minute sau pana se reduce usor si zaharul se dizolva, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Coaja De Portocala
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Se ia de pe foc; se amestecă cireșele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
6
Se toarnă sosul peste pui. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 30-35 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 170 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
7
Scoateți puiul într-un platou de servire; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în sos. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras