Piept De Grătar Cu Aragaz Lent

Piept De Grătar Cu Aragaz Lent
Pieptul de grătar cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 929 calorii, 107G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, usturoi, sare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Gratar Carne De Vită Piept, Sliders Aragaz Lent Gratar Piept, și Aragaz Lent Miere Gratar Piept.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun, pudra de chile, chimenul, sarea de țelină, usturoiul și sarea și piperul după gust într-un bol mic. Frecați peste tot pieptul, apoi transferați-l într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De ChiliPraf De Chili
Zahăr BrunZahăr Brun
Sare De țelinăSare De țelină
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
2
Combinați 3/4 cană ketchup, oțetul și sosul Worcestershire într-un alt bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă peste piept împreună cu 3/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți la minim, 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din sos; amestecați restul de 1/2 cană de ketchup. Rezervați o treime din piept (aproximativ 12 uncii) și 1 cană de sos de piept pentru Hash de piept de Sud-Vest. Se taie pieptul rămas și se împarte între plăci. Se acoperă cu o parte din sos și se servește cu salată de cartofi și pâine de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
SosSos
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Pe porție: Calorii 453; grăsime 12 g (saturate 5 g); Colesterol 115 mg; sodiu 676 mg; Carbohidrați 16 g; fibră 0 g; Proteine 67 g
6
Fotografie realizată de Justin Walker

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Zinfandel și roscifto wine sunt alegerile mele de top pentru Barbecue. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Criss Cross Old Vine Zinfandel cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Criss Cross Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Încrucișează surse din diferite podgorii Imobiliare (vârsta medie de 80 de ani) pentru a găsi cei mai buni struguri pentru a produce acest vin luxuriant. Criss Cross Old Vine Zinfandel are arome delicioase de cireșe negre și gem de fructe de pădure.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista