Piept De Grătar Cu Aragaz Lent
Pieptul de grătar cu aragaz lent este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție conține 929 calorii, 107G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $ 6.89 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 25 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de chimen măcinat, usturoi, sare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Aragaz Lent Gratar Carne De Vită Piept, Sliders Aragaz Lent Gratar Piept, și Aragaz Lent Miere Gratar Piept.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun, pudra de chile, chimenul, sarea de țelină, usturoiul și sarea și piperul după gust într-un bol mic. Frecați peste tot pieptul, apoi transferați-l într-un aragaz lent de 5 până la 6 litri.
Combinați 3/4 cană ketchup, oțetul și sosul Worcestershire într-un alt bol mic.
Se toarnă peste piept împreună cu 3/4 cană de apă. Acoperiți și gătiți la minim, 8 ore.
Scoateți pieptul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, îndepărtați excesul de grăsime din sos; amestecați restul de 1/2 cană de ketchup. Rezervați o treime din piept (aproximativ 12 uncii) și 1 cană de sos de piept pentru Hash de piept de Sud-Vest. Se taie pieptul rămas și se împarte între plăci. Se acoperă cu o parte din sos și se servește cu salată de cartofi și pâine de porumb.
Pe porție: Calorii 453; grăsime 12 g (saturate 5 g); Colesterol 115 mg; sodiu 676 mg; Carbohidrați 16 g; fibră 0 g; Proteine 67 g
Fotografie realizată de Justin Walker