Piept de curcan vindecat cu zahăr și condimente

Piept de curcan vindecat cu zahăr și condimente
Sugar-And-Spice piept de curcan vindecat necesită în jurul valorii de 10 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 62g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de pudră de ceapă, ienibahar măcinat, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Curcan vindecat cu condimente, Curcan vindecat cu zahăr brun cu sos de Bourbon de mere, și Curcan vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de ceapă eșalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun deschis și următoarele 5 ingrediente. Frecați amestecul peste pieptul de curcan; acoperiți și răciți 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Lăsați pieptul de curcan să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4
Așezați pieptul de curcan pe un suport într-o tigaie, cu pieptul în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Se toarnă supa de pui în partea de jos a tigaie. Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați curcanul într-un platou de servire și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista