Piept de curcan vindecat cu zahăr și condimente

Sugar-And-Spice piept de curcan vindecat necesită în jurul valorii de 10 ore și 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 477 calorii, 62g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de pudră de ceapă, ienibahar măcinat, praf de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Curcan vindecat cu condimente, Curcan vindecat cu zahăr brun cu sos de Bourbon de mere, și Curcan vindecat cu zahăr brun cu ciuperci sălbatice-sos de ceapă eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul brun deschis și următoarele 5 ingrediente. Frecați amestecul peste pieptul de curcan; acoperiți și răciți 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Lăsați pieptul de curcan să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Așezați pieptul de curcan pe un suport într-o tigaie, cu pieptul în sus.
Se toarnă supa de pui în partea de jos a tigaie. Acoperiți curcanul cu folie de aluminiu.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 45 de minute sau până când un termometru de carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 17
Transferați curcanul într-un platou de servire și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.