Piept De Curcan Cu Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați pieptul de curcan cu lămâie. Această rețetă servește 16 și costă 2,84 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 246 calorii, 49G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, căței de usturoi, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Curcan Cu Ierburi, Piept De Curcan Cu Ierburi, și Piept De Curcan Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Slăbiți pielea de curcan cu degetele, lăsând pielea atașată de-a lungul marginilor inferioare. Într-un castron mic, combinați 1 lingură suc de lămâie, 1 lingură ulei, usturoi și condimente.
Se întinde sub pielea curcanului.
Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie rămas și uleiul; pus deoparte.
Așezați curcanul pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 2-1/2 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne citește 170 de minute; se unge la fiecare 15-20 de minute cu amestec de lămâie.
Lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de sculptură.