Piept De Curcan Afumat Condimentat Cu Chili
Pieptul de curcan afumat condimentat cu Chili este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 249 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 2,27 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, sare, chipsuri mesquite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Afumat, Piept De Curcan Afumat, și Piept De Curcan Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Combinați amestecul de suc de lămâie și curcanul într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați în frigider 2 ore. Înmuiați așchii de lemn în apă cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți grătarul cu gaz la cald mediu (350 până la 40
folosind ambele arzătoare. Opriți arzătorul din stânga.
Așezați așchii de lemn într-o tigaie de folie de unică folosință sau un pachet de folie străpuns cu găuri pe grătar peste arzătorul drept.
Scoateți curcanul din marinată; aruncați marinada.
Așezați curcanul, cu pielea în sus, pe grătarul acoperit cu spray de gătit peste arzătorul stâng. Acoperiți și gătiți 1 1/2 ore. Întoarceți curcanul; gătiți 15 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 17
Scoateți curcanul de pe grătar. Acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea cu cel puțin 10 minute înainte de a sculpta. Aruncați pielea.