Piept De Curcan Afumat

Pieptul de curcan afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 389 calorii, 57G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână crenguțe de rozmarin, bulb de usturoi, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Piept De Curcan Afumat, Piept De Curcan Afumat, și Piept De Curcan Afumat Condimentat Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți cidrul și următoarele 7 ingrediente la fiert într-un vas mare sau 8-qt. Cuptor olandez la foc mediu-mare; reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute.
Se ia de pe foc. Se amestecă gheața. Se răcește complet (1 oră).
Puneți curcanul în saramură; acoperiți și răciți 5 până la 12 ore.
Pregătiți fumătorul conform instrucțiunilor producătorului, aducând temperatura internă la 225 până la 250; mențineți temperatura 15 până la 20 de minute.
Așezați bucăți de lemn pe cărbuni.
Scoateți curcanul din saramură și uscați-l cu prosoape de hârtie. Curcan de fum, menținând temperatura în interiorul fumătorului între 225 și 250, timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 16
Scoateți curcanul, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 până la 15 minute înainte de a felia.