Piept de carne de vită de bază într-un cuptor olandez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 532 calorii, 49G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Dacă aveți la îndemână făină, usturoi, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Încercați Carne De Vită Olandeză La Cuptor, Tocană Olandeză De Vită La Cuptor, și Carne de vită Olandeză la cuptor și legume de vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați pieptul cu sare condimentată și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare. Puneți pieptul în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Transferați pieptul pe o farfurie mare. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in cuptorul olandez pana cand legumele se inmoaie, aproximativ 6 minute. Întoarceți pieptul la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Usturoi
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Bateți bulionul de vită, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, pudra de chili, frunzele de dafin și ardeiul cayenne împreună într-un castron; stropiți amestecul de bulion peste piept.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Zahăr Brun
Frunze De Dafin
Bulion De Vită
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Oțet
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Aduceți amestecul de carne de vită la fierbere; reduceți căldura la minim și acoperiți. Fierbeți până când carnea de vită este foarte fragedă și se destramă ușor atunci când este trasă cu o furculiță, 2 1/2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
6
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
7
Transferați carnea de vită într-un platou, rezervând lichid în cuptorul olandez. Felie de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
8
Bateți apa și făina împreună într-un castron mic; se amestecă în cuptorul olandez și se aduce la fierbere până când sosul se îngroașă.
Pieptul de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bunnell family Cellar Mountain Syrah. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 47 de dolari.