Reteta condimentat piept cu praz și caise uscate ar putea satisface pofta ta evreiască în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 263 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, nucșoară măcinată, coriandru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Piept cu caise uscate, prune uscate și condimente aromate, Ficat De Pui Cu Praz, Oțet Balsamic Și Caise Uscate, și Caise uscate glazurate cu coniac cu iaurt condimentat cu scorțișoară.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 8 ingrediente într-un castron mic. Aranjați pieptul în tigaie mare; întindeți amestecul de condimente uniform pe ambele părți. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
2
Preîncălziți broilerul. Descoperă pieptul. Se fierbe până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Întoarceți grăsimea pieptului în sus în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
Tigaie
3
Setați temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Presărați praz, ceapă, 12 caise, usturoi, cimbru și frunze de dafin în jurul pieptului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Caise
Usturoi
Praz
Ceapă
Cimbru
5
Se toarnă vin peste. Acoperiți tigaia cu folie rezistentă și coaceți pieptul până se înmoaie, aproximativ 2 1/2 ore. Descoperi; Se răcește 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Transferați pieptul pe suprafața de lucru.
7
Se toarnă sucuri în ceașcă mare de măsurare. Îndepărtați grăsimea, rezervând 1 lingură. Tăiați subțire pieptul peste cereale pe o diagonală ușoară; se suprapun felii în vas de copt din sticlă de 15x10x2 inci. Lingură 1 cană sucuri de tigaie degresate peste piept; se acoperă cu folie. Se amestecă rezervat 1 lingură de grăsime și masă de tort matzo în cratiță medie la foc mediu 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe
Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cupa De Măsurare
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Tigaie
8
Adăugați sucurile de tigaie degresate rămase; adăugați restul de 12 caise. Se fierbe până când sosul se îngroașă și fierbe, amestecând ocazional, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți pieptul și sosul separat și răciți.) Reîncălziți pieptul acoperit în 350 cuptor F 30 de minute sau 45 de minute dacă este răcit. Reîncălziți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Caise
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
9
Presărați piept cu coriandru și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
Sos
1
Produsele și ingredientele Kosher-for-Passover sunt disponibile sezonier în supermarketuri.