Piele De Fructe De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați pielea de fructe de căpșuni. Această rețetă servește 8. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore. Un amestec de zahăr granulat, căpșuni, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Acesta este adus la tine de Chow. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Căpșuni Rubarbă Fructe Piele, Căpșuni Afine Fructe Piele, și Piele De Fructe De Piersici-Căpșuni.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 170 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu margini cu un covor de copt din silicon și așezați-o pe o suprafață plană de lucru; pune deoparte.Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie; pus deoparte.
Așezați căpșunile, zahărul și sarea într-un blender și amestecați la viteză mare până când obțineți un pur și simplu pur, aproximativ 1 minut.
Se toarnă amestecul prin strecurătoare în cratiță și, folosind o spatulă de cauciuc, se răzuiește pe suprafața interioară a strecurătorului pentru a împinge pur și simplu până când rămân doar în mare parte semințe.
Scoateți filtrul și aruncați semințele.
Așezați cratița la foc mediu și gătiți, amestecând ocazional cu o spatulă de cauciuc și răzuind părțile laterale și fundul tigaiei, până când amestecul începe să baloneze în jurul marginilor. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional și răzuind părțile laterale și fundul tigaiei, până când amestecul se îngroașă ușor și se reduce la aproximativ 1 3/4 până la 2 căni, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie.
Transferați amestecul într-un recipient rezistent la căldură cu un gura de scurgere sau returnați-l în ulciorul blenderului curățat și uscat.Turnați încet amestecul pe covorul de copt, urmărind interiorul marginii colorate pentru a crea un dreptunghi. (Dacă covorașul dvs. de copt nu are margine, lăsați o margine de 1 inch de la margine.)
Turnați amestecul rămas în marginile dreptunghiului într-un model în zig-zag (nu turnați totul în mijlocul covorului de copt). Folosind spatula de cauciuc, împingeți amestecul pentru a acoperi orice părți goale din dreptunghi (suprafața nu va fi uniformă). Ținând foaia de copt pe suprafața de lucru, apucați marginile foii—apăsând pe marginea expusă a covorașului de copt cu degetele mari—și agitați ușor înainte și înapoi pentru a uniformiza suprafața amestecului, rotind foaia de copt și agitând după cum este necesar.
Se introduce la cuptor și se coace până când suprafața pielii de fructe este ușor lipicioasă la atingere, dar, atunci când este apăsat în mai multe locuri diferite, un deget nu lasă o indentare, aproximativ 5 până la 7 ore.
Scoateți foaia de copt din cuptor, așezați-o pe o grătar și lăsați-o să se răcească complet.Puneți deoparte o foaie lungă de 16 inci de hârtie cerată sau pergament. Începând de la o margine scurtă a pielii de fructe răcite, trageți-o de pe covorașul de copt și transferați-o pe hârtie. Folosind foarfece de bucătărie curate, tăiați pielea de fructe și hârtia pentru a forma benzi, forme sau bucăți de dimensiunea dorită și apoi înfășurați-le, hârtie și toate (pentru a preveni lipirea). A se păstra într-un recipient etanș până la 3 săptămâni.